cover

Specialisaties

Zwanger

Sinds eind 2013 is de praktijk aangesloten bij ZwangerTotaal, een netwerk van oefentherapeuten die zich specialiseren in zwangerschapsgerelateerde klachten. We werken volgens een wetenschappelijk onderbouwd protocol. Dat betekent dat u bij Oefentherapie Schollevaar aan het juiste adres bent met klachten die verband houden met zwangerschap.

Het programma van ZwangerTotaal bestaat uit een individuele behandeling en/of een groepsbehandeling zowel voor als na de zwangerschap. Na een individuele intake wordt met u besproken welke behandeling voor u het meest geschikt is. Meer informatie hierover vindt u op de website van ZwangerTotaal. Hier kunt u zich ook aanmelden. Mocht u nog vragen hebben, mail dan naar zwanger@oefentherapieschollevaar.nl.

Bekken

Bent u niet zwanger, maar heeft u last van bekkenklachten? Ook dan kunt u bij de praktijk terecht. We zijn namelijk ook aangesloten bij BekkenTotaal. BekkenTotaal is een netwerk van oefentherapeuten die gespecialiseerd zijn in bekkengerelateerde klachten. U kunt voor een individuele behandeling terecht. Meer informatie hierover vindt u op de website van BekkenTotaal.